Even voorstellen

Total Top Care is een veelzijdige Vebidak gecertificeerde organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam onderhoud aan daken van woningbouw en kantoorgebouwen. Van vernieuwen, aanpassen en onderhouden, u kunt het allemaal aan ons uitbesteden. Onze andere twee bedrijfstakken houden zich sec bezig met afbouw, schilderen en installatietechniek. Hierdoor én door ons uitgebreide netwerk van freelancers kunnen wij de totaalklus voor u klaren. Eén aanspreekpunt. Helder!

Wij garanderen kwaliteit van A tot Z. Dus werkt Total Top Care alleen maar samen met goede partijen en verbinden wij onze naam aan gerenommeerde marktspelers. Verder zijn wij VCA-gecertificeerd en leveren wij garantie op dakwerk zoals niemand anders in de branche dat doet. In nazorg gaan we ver, en met de juiste man op de juiste plek zorgen wij voor een tevreden klant. Niet voor niets gaan onze klanten ‘lang mee’.

Robert Lucas

Robert Lucas, Directeur

Korte lijnen, duidelijke afspraken, doen wat we zeggen, transparantie en menselijkheid kenmerken ons bedrijf.

Op onze website leest u waar wij voor staan en wat u aan ons heeft als partner in uw bouwproject.
Lees op uw gemak verder en heeft u vragen? Bel ons. Wij helpen u graag!

Diensten die wij leveren.

1. Bouw

Grootschalige projecten vereisen de absolute zekerheid dat er voldoende personele capaciteit beschikbaar is. Wij zijn flexibel en kunnen waar nodig extra mankracht inzetten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw project voltooid wordt volgens planning..

2. Totaal dakwerk

Met een ruime ervaring op het gebied van dakwerk bij woonzorgcentra, scholen en overheidsinstellingen zijn wij een betrouwbare partner. Of het nu gaat om pannendaken, leien, zink, koper, singles, bitumen, PVC of EPDM daken wij zijn er voor u. Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht

3. Renovatie

Total Top Care is al vele jaren actief op het gebied van dakrenovatie. Onze ervaring stelt ons in staat om multifunctionele en innovatieve oplossingen te bedenken en te realiseren binnen vrijwel iedere bestaande situatie.

4. Dakwerk

Dakwerk is één van de grootste disciplines binnen ons bedrijf. Van het herstellen van daken van grote en kleinschalige projecten. Wij werken uitsluitend met de modernste en duurzaamste producten en staan garant voor de kwaliteit van deze materialen en onze vakmensen.

Total Top Care werkt met de beste dakdekkers. Elke manier van dakafwerking heeft zijn eigen voordelen en toepasbaarheid. Vraag ons om advies voor de afwerking die het beste past bij uw project, woning of bedrijfspand.

5. Schilderwerk, Stucwerk bouw en afbouw, installatie

Total Top Care, de naam zegt het al, wij willen onze klanten compleet ontzorgen. Dus ook voor schilderwerk, stucwerk, bouw & afbouw en installatietechniek kunt u terecht bij onze hoofdonderneming Consilium Total Care BV.

6. Consilium total care Mutatieonderhoud

Veilig, schoon en compleet. Wij zorgen ervoor dat vrijgekomen woningen weer verhuurbaar zijn. Een veiligheidskeuring, herstel van ernstige gebreken, schoonmaakbeurt en eventueel sausen van ernstig vervuilde wanden en plafonds. Bij moeilijk verhuurbare objecten kunnen wij nog een stapje verder gaan en de woning een upgrade geven. Denk hierbij aan een nieuwe keuken of badkamer.

Planmatig onderhoud
Het maken van de meerjarenonderhoudsbegroting en het uitvoeren van planmatig onderhoud kunt u met het volste vertrouwen uitbesteden aan Consilium Total Care en Total Top Care. Wij zijn ervaren, van alle markten thuis en hebben voor alle diensten de juiste vakmensen in huis.

7. Advies en vergunningen

Door jarenlange ervaring op het gebied van bouw, installatie en dakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Wij geven u graag constructief advies en denken mee over meerjarenonderhoud, brandpreventie, duurzaamheid en projectmanagement. Ook het vergunningstraject kunt u bij ons uit handen geven. Consilium Total Care & Total Top Care zijn niet voor niets een veelzijdig partner in bouw en renovatie.

Tot ziens?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar Total Top Care?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij nemen dan direct contact met u op.

Total Top Care B.V.
Bezoekadres
Antennestraat 24
1322AB Almere

Postadres
Roggemole 6-5
8531WB Lemmer

T +31 (0)36 7200 700
F +31 (0)36 7200 709
E info@totaltopcare.nl